23 feb 2021

De dood van vrijheid in Italië.: 2021 en eind 2020, Covid en de ongelukkige politiek van de postdemocratische jaren. (Articoli e opinioni Book 10) (Dutch Edition) Formato Kindle di Arduino Rossi (Autore) Formato: Formato Kindle

https://www.amazon.it/dp/B08WHQ81VX 

Verzameling artikelen door ARDUINO ROSSI
Op de omslag acryl op canvas van Arduino Rossi

Presentatie door de auteur. 
Moed om te spreken, voor degenen die het zich kunnen veroorloven, is de laatste vrijheid die we nog hebben in Italië, moed moet gewapend zijn met veel voorzichtigheid en weinig verlangen om te schreeuwen.
De rebellie gaat van het net en in het net, maar het is niet genoeg om de idioten te winnen, die zijn de meerderheid niet meer stil dan in het verleden, maar de krijsende meerderheid van vandaag.
De proletariërs uit het verleden bestaan ​​niet meer , vanwege revoluties, er zijn zelfs niet de slaafse christen-democraten, middelmatig op zoek naar een gemeenschappelijke plaats ten koste van degenen die belasting betalen, zelfs zij kunnen het zich niet veroorloven om in opstand te komen.
Ook zij zijn steeds minder beschermd, ook al vertegenwoordigen ze de meerderheid van…. nieuw links intrallazzona, verkocht aan de belangen van bankiers.
Vandaag zegeviert het nieuwe plebs van het inkomen uit burgerschap, alle mensen voorbestemd voor een sociaal doel en misschien zelfs ..... echt, wanneer het systeem wordt geconsolideerd en de gemarginaliseerden zullen worden behandeld als indianen in de Verenigde Staten, die in wachtende reserves zijn opgesloten. uw taak van de dood door ontbering en ziekte.
Ik geloof nog steeds in rede en rationaliteit , in de mensheid, ook al zie ik de nabije toekomst als rampzalig voor velen.